Informatii despre livrare

ATENTIE: COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA !
Costul transportului este de 28 LEI prin Curier Rapid. La comezi peste 600 LEI transportul este gratuit.

Livrare in strainatate( 120 lei ) oriunde in europa in maxim 8 zile lucratoare, la orice comanda este obligatoriu numar de telefon si adresa. Pentru livrarea in strainatate, plata comenzi se face in avans prin MoneyGram


LANSAREA COMENZII – Se va face prin tehnicile de comunicatie la distanta (Internet). Lansarea comenzii înseamna acceptarea conditiilor de vânzare ale sitului SteroTren.com

Garantam protejarea datelor personale, discretie si confidentialitate. Curierii nu stiu ce se afla in colete si nimeni nu va sti ce primiti atunci cand faceti plata.

Produsele de pe site-ul nostru sunt destinate exclusiv celor care doresc o imbunatatire a performantelor fizice, indifierent de nivelul lor de pregatire, celor care doresc cresterea masei musculare, tonifiere, slabire ori o inbunatatire spectaculoasa a aspectului fizic.
 

COMANDA va fi considerata valida si acceptata daca clientul va preciza urmatoarele date: numele si prenumele, adresa completa, telefon si email. Confirmarea comenzii si acceptarea acesteia de catre client constituie momentul încheierii contractului la distanta ce cuprinde prezentele conditii de vânzare si înregistrare. Pentru protectia clientilor, nu vor fi acceptate comenzi care nu corespund conditiilor de vânzare ale sitului.


LIVRAREA PRODUSELOR – Livrarea produselor se face prin intermediul curierat rapid pentru produse voluminoase si/sau fragile.Pentru a evita returul comenzii, va rugam indicati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda. Daca adresa Dvs. este alta decât cea la care doriti livrarea produselor va rugam sa specificaţi acest lucru în momentul lansarii comenzii. Produsele comandate de Dvs. vor fi expediate prin curier. Comenzile ajung la dvs. in maximum 3 zile.